RIOOL VERSTOPT? WIJ BIEDEN DE OPLOSSING!


Of het nu gaat om een spoedgeval als een verstopt riool, een lekkage of breuk, onze klanten krijgen de beste service tegen een eerlijke prijs!


  • Binnen 24 uur lossen wij het op
  • Moderne apparatuur
  • Geen verstopping is te gek
  • Wij laten het schoon en netjes achter

KIES VOOR ONZE RIOOLREINIGING IN KATWIJK AAN ZEE

Zit er een verstopping in je toilet, keuken, wastafel of badkamer in Katwijk aan zee? Neem contact op met Jollie’s Rioolservice. Wij zorgen met onze rioolreiniging ervoor dat jouw riool, wc, afvoer of douche niet langer verstopt is. Ook verzorgen wij diensten in het aanleggen van een riolering of het uitvoeren van een nauwkeurige riool inspectie. Heb je genoeg van die rioollucht en de rioolvliegjes? Al die stank en overlast haalt ons ontstoppingsbedrijf graag voor je weg. Benader onze ontstoppingsdienst direct vanuit Katwijk aan zee.

 

JOUW OPSTOPPING LIGT BIJ ONZE RIOOLSERVICE IN DE JUISTE HANDEN

Wist je dat er elk jaar ruim 150.000 liter water per huishouden in het riool wordt gespoeld? Dat een douche, afvoer, riool of wc soms verstopt, mag dus geen verrassing heten. Naast het water spoelt er door een riolering namelijk ook voedselresten, zeepresten, uitwerpselen en ander spul. Dit hecht zich aan jouw riool en zorgt voor een verstopping. Schakel ons in voor een rioolreiniging, zodat wij jouw riolering in Katwijk aan zeetijdig kunnen reinigen. Als je hier te lang mee wacht, moet je ons straks inhuren om jouw riolering compleet te vervangen. Gelukkig is een nieuwe riolering laten aanleggen door ontstoppingsbedrijf alsnog niet heel prijzig. Maar denk je dat jouw wastafel, toilet, badkamer of keuken kampt met een verstopping? Schakel ons dan snel in voor een diepgaande rioolreiniging in Katwijk aan zee.

 

DE VERSTOPPING IS ZO ONTDEKT MET ONZE CAMERA INSPECTIE

Waarom je hinder moet ondervinden van rioolvliegjes en stank overlast vanwege een vieze rioollucht, is niet altijd direct duidelijk. Gelukkig biedt onze riool inspectie uitkomst. Onze kleine camera voert een inspectie uit, waardoor eenvoudig gezien kan worden of er sprake is van een lekkage, een verstopping of een verzakking. Is inderdaad je afvoer of riool verzakt of is het riool gebroken? Dan verzorgt onze rioolservice graag een vakkundige reparatie. We hoeven niet de hele riolering open te breken, omdat de camera inspectie precies heeft aangegeven waar het riool gebroken is, verzakt is of waar de lekkage zit. Kortom, wij komen graag langs voor een reparatie, maar kunnen jouw riolering ook vervangen of aanleggen in Katwijk aan zee.

 

SCHAKEL ONZE RIOOLSERVICE IN VANUIT KATWIJK AAN ZEE

Vrees je dat jouw douche, afvoer, wc of riool verstopt is in Katwijk aan zee? Laat dit probleem verhelpen door ons ontstoppingsbedrijf. Jollie’s Rioolservice staat 24/7 voor je klaar voor een complete rioolreiniging. Neem direct contact op of vul ons online contactformulier in. Na ons bezoekje aan Katwijk aan zee is die verstopping in je badkamer, keuken, toilet of wastafel verleden tijd!