KLANTEN

2101

100% TEVREDEN

UUR

24

PER DAG BEREIKBAAR

DAGEN

7

PER WEEK BESCHIKBAAR

DAGEN

365

PER JAAR BESCHIKBAARWAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

ONZE DIENSTEN

HET LOOPT NIET DOOR

RIOOLONTSTOPPING

Mijn riool is verstopt wat nu? Wil jij je verstopte riolering schoon, netjes en betaalbaar ontstopt hebben? Bij Jollie’s Rioolservice gaan we dagelijks met goed gereedschap en moderne apparatuur en met een lach op pad met maar één missie. Jouw probleem oplossen!


HET PERFECTE PLAATJE

CAMERA INSPECTIE

Met een camera inspectie kunnen wij de oorzaak van jouw probleem achterhalen. Dankzij onze geavanceerde rioolcamera kunnen we niet alleen een verzakking, breuk of ander probleem haarscherp in beeld brengen, maar ook bovengronds tot op de millimeter nauwkeurig opsporen.


GEEN VERASSINGEN MEER

PREVENTIEF ONDERHOUD

Wat als je op dit moment niet weet dat er in de riolering onder je huis een aantal scheurtjes zitten? Dan heb je een probleem, doormiddel van preventief onderhoud kan je dat voorkomen. Ons advies, doe dit om de 5 jaar zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan.


IN DE GOOT

DAKGOOT REINIGING

Wat is mijn dakgoot vies zeg, maar ik ga toch echt niet 7 meter hoog op een ladder staan. Bij Jollie’s Rioolservice maken we snel en secuur je dakgoot helemaal schoon, na het reinigen doen we ook nog een visuele inspectie zodat hij voor de rest van het jaar helemaal top is!


JE ZIET ZE VLIEGEN

STANKONDERZOEK

Wat is toch die vreemde geur in mijn huis? Dit kan komen doordat er een gootsteen, afvoer of doucheputje verstopt is geraakt maar ook een kapotte afvoer of rioolbuis kan de boosdoener zijn. Doormiddel van onze rookmachine kunnen wij het probleem achterhalen en oplossen!


HET LOOPT ALS EEN TREIN

AFVOER ONTSTOPPEN

De afvoer is weer eens verstopt, een veel voorkomend probleem. Elke dag onstoppen we tientallen afvoeren door de hele regio. Wastafels, doucheputjes, gootsteen afvoeren, je kunt het je zo gek niet bedenken. Maar voor elk soort afvoer hebben wij dé oplossing in huis!


OUD ERUIT, NIEUW ERIN

REPAREREN EN VERNIEUWEN

Er is niemand die jouw riool beter kan repararen of vernieuwen dan degene die elke dag ziet hoe het juist niet moet? Bij Jollies Rioolservice monteren we zelfs zo goed, dat je niet eens meer doorhebt dat er riolering onder je huis doorloopt!


GEEN STANK VOOR DANK

OFFERTE AANVRAAG

Wil je graag dingen laten vervangen, repareren of inspecteren? Vraag nu vrijblijvend je offerte aan en wij bespreken op locatie onder genot van een bak koffie al jouw wensen. Bij al onze geleverde diensten is een garantietermijn van 3 maanden van toepassing.